Kinderopvang

Chrystel van der Loo-Hendrix runt Kinderdagverblijf Inie-Mini. Op professionele en persoonlijke wijze biedt zij opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dit doet zij dagelijks van 7.30 tot 18.00 in een kleinschalige setting die voelt als een tweede thuis.
 
Klik op https://www.onsiniemini.nl/ voor meer informatie.
Naast bellen of mailen via het KindCentrum, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen
door te mailen naarKdv.iniemini@gmail.com of telefonisch via0615537679
Peuteropvang Olleke Bolleke is een kleinschalige, professionele opvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.
Op dinsdag- en donderdagochtend van 8.45 tot 11.30 bieden Monique Ramaekers en haar collega’s opvang  voor maximaal 8 kinderen. Spelenderwijs worden kinderen voorbereid op doorstroom naar de basisschool.
 
Klik op de [link]voor meer informatie.
Naast bellen of mailen via het KindCentrum, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Monique Ramaekers via 0610793652
Elk kind is een unieke parel
 
BSO de Parel is een kleinschalige buitenschoolse opvang waar kinderen hun vrije tijd voor en na school doorbrengen. De BSO is 5 dagen per week voor en na schooltijd open om uw kind(eren) professioneel, kleinschalig en vertrouwd op te vangen. Ook in vakantieweken blijft de BSO hele dagen open. Anneke Pellemans beheert als zelfstandig ondernemer de BSO. BSO De Parel is aangesloten bij franchise onderneming Opvang Nieuwe Stijl.
 
BSO de Parel is:
  • Flexibel
  • Professioneel
  • Kleinschalig
  • Vertrouwd
  • Een "thuis" voor uw kind
 
Klik op https://www.onsdeparel.nl/ voor meer informatie.
Naast bellen of mailen via het KindCentrum, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen door te mailen naar  buitenschoolseopvang.deparel@gmail.com of telefonisch via  0644570430